Vurdering

Har du besluttet at sætte til salg? Bernstorff Estate tilbyder en gratis vurdering

Med vores markedskendskab ved vi, hvilke kunder din bolig eller din ejendom henvender sig til, og vi ved derfor, hvor vi skal markedsføre den.

Prisen vil være bestemt af en lang række forskellige elementer, og det kræver tid, at sætte sig ind i alle forhold omkring en vurdering, og derfor vil ekspertviden være en rigtig god idé.

Bernstorff Estate vil hjælpe dig og udfærdige en nøje analyse af forholdene baseret på det nuværende marked. Vi vil trække på teamets erfaring og viden, for at få den bedste og mest rigtige vurdering.

Bestil en gratis vurdering

Fra a-z

At sælge sit hjem er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt for os, at skabe tryghed og tillid. Bernstorff Estate løser opgaven med dyb faglig indsigt, og sørger for salget af din bolig fra a-z, så du ikke behøver at bekymre dig.

Vores fokus er der, hvor køberne er, når vi skal sælge dit hjem. Vi har et bredt kendskab til markedet, og kan derfor målrette salget mod de rette købere.

Det er vigtigt, at dit hjem får stor synlighed, så den rigtige køber får øje på det.

I din boligs personlige, eksklusive brochure præsenterer vi dit hjem, med store flotte og inspirerende billeder, og det samme gør sig gældende i de trykte medier og på nettet.

Vi ved, hvilke forventninger køber har, og engagerer os med en dyb faglig indsigt og personlig integritet, når vi skal sælge dit hjem.