Kundeudtalelser

Hvilken smuk morgen at vågne op til.

Tak til Helene Bernstorff Sørensen for at gøre vores drøm til virkelighed.

Vi fik købt og solgt inden for en måned, så hvis du leder efter en professionel og effektiv ejendomsmægler, skal du klart vælge Bernstorff Estate.

Camilla Kirstine West, Køber af Vedbæk Strandvej 425 og sælger af Gl. Holtevej 46

En rigtig god oplevelse.

Vi havde en rigtig god oplevelse som købere. Helene varetager alle interesser på en meget reel og professionel måde: God situationsfornemmelse, venlig, personlig og engageret. Hun deler gerne ud af sin erfaring. Vi var i rigtig gode hænder fra start til slut.

Mette Refshauge, køber af Larsensvej i Vedbæk

Very professionel service

We recevied very professionel service from Peter Milbregt, from the beginning of the process though each step and to final closure.

We are very satisfied with his service and will highly recommend him and the agency to others.

Joey & Eric Van de Venter, køber af Melchiorsvej 1, st. th., Vedbæk

Vi anbefaler alle hussælgere at benytte Bernstorff Estate

Endnu engang 1000 tak for en yderst, både meget professionel og meget hjertelig behandling af vores salg af ejendom.Vi har hele vejen følt os meget ”vigtige” og fået en varm og personlig behandling gennem hele forløbet. Det gælder vurdering, fremvisning og ikke mindst afslutning på salget. Vi kan kun anbefale ALLE til, at vælge Bernstorff Estate, når det gælder hussalg.

Johnny & Pia Bargholz Sælger af Krumningen 14, 2950 Vedbæk

HELENE SØRENSEN, BERNSTORFF ESTATE SOLGTE MIN EJENDOM PÅ MINDRE END 1 MÅNED

Jeg havde haft min ejendom i Vedbæk til salg i et halvt år hos en mæglerkæder, efter 6 måneder og intet mindre end 45 opslidende fremvisninger uden et positivt udkomme havde jeg næsten mistet troen på, at min ejendom overhovedet kunne sælges.

Helene Sørensen fra Bernstorff Estate blev på det varmeste anbefalet til mig som værende en særdeles professionel, yderst kompetent og en meget erfaren ejendomsmægler. Det var ikke en svær beslutning at skifte mægler og jeg skal love for at der kom fremdrift i salgsarbejdet, allerede efter første fremvisning mindre end en uge efter Helene overtog, modtog vi tilbud på ejendommen.

Helenes imødekommende personlighed, respektfulde, kompetente og professionelle tilgang til tingene gjorde hele forskellen. Helene har under hele processen været yderst hjælpsom og tilgængelig, udfordringer undervejs blev løst hurtigt og effektivt.

På en skala fra 1-10 giver jeg helt klart 10 og mine varmeste anbefalinger til Helene Bernstorff Sørensen og Team i Bernstorff Estate.

Lise-Lotte Dejgaard, Kløvereng 2, 2950 Vedbæk

Tusind tak og de bedste anbefalinger i verden :-)

Bernstorff Estate v/ Helene Sørensen, har solgt vores dejlige hus på Mothsvej i Holte.

Vi er meget glade og dybt taknemmelige for al den hjælp, vi modtog fra Helene.

Der var mange komplikationer undervejs og meget af det var vores egen skyld, men Helene klarede alle problemer, papirer i stakkevis, attester osv. 

Meget mere end hun egentlig skulle :-)

Tusind tak og de bedste anbefalinger i verden.

Helle Alexandersen, sælger af Mothsvej 12B, 2840 Holte

Vi kan varmt anbefale Bernstorff Estate

Man siger altid, at ejendomsmægler er sælgers rådgiver. Som købere har vi dog været yderst tilfreds med Helene fra BERNSTORFF ESTATE. Hun har været tilgængelig igennem hele processen, svaret professionelt og tålmodligt på alle vores spørgsmål samt sat sig ind i ejendommen, som blev fremvist. Igennem hele processen er vi blevet informeret om procedurerne og vi kan kun varmt anbefale hende til andre potentielle købere/sælgere. 

Pi og Taid Qazi Køber af Vasevej 37, 2840 Holte

En hurtig og struktureret proces

Det har været en super positiv oplevelse, at købe et hus igennem Bernstorff Estate. På under en måned gjorde Helene det muligt, at vi kunne købe og flytte ind. Vi stod ikke på noget tidspunkt i processen og var i tvivl om, hvor langt vi var. Hun vendte hurtigt og effektivt tilbage på samtlige spørgsmål vi havde, og skaffede os alle oplysninger vi manglede på huset. Hun var fleksibel, og samtidig en person der arbejder struktureret, så man ikke får fornemmelse af, at noget bliver overset. Derudover var hun aldrig anmassende , hvilket var en fornøjelse. I forhold til den salgsproces vi var igennem hos en anden mægler kan vi klart anbefale hende. 

Christina Kjær - Køber af Fagerlunden 29, 2950 Vedbæk

Helene fra Bernstorff Estate er en fantastisk mægler.

Da vi indgik aftale om at sælge mit hus blev jeg med det samme klar over, at jeg havde fået fat i den helt rigtige mægler til at sælge mit hus. Ikke kun er hun en dygtig mægler - hun er også et fantastisk sødt menneske at samarbejde med, og jeg har på intet tidspunkt følt at jeg ikke blev holdt ajour under hele processen. Mit hus er nu solgt her 1 måned efter, og jeg kan kun give hende de varmeste anbefalinger videre til nye købere og sælgere.

Lene Søndergaard Harajchi

Solgt på 5 dage

Helene fra Bernstorff Estate var ikke mindre end fremragende. Hun solgte vores hus på 5 dage og med overtagelse på 3 uger. Det var lige før vi ikke kunne følge med, men vi var glade da huset stod tomt. Helene er en dygtig, realistisk og empatisk mægler, og vi kan kun give hende den største anbefaling med på vejen.

Susanne Bjerre Lomholt

EN SAND FORNØJELSE

Det er en sand fornøjelse – efter to et halvt år – endelig at møde en person der gider en. Mit hus i Vedbæk var på markedet siden 2014, og til sidst måtte jeg forespørge den ene af de to ejendomshandlere, om man eventuelt kunne tilkøbe sig et tillæg til den eksisterende kontrakt, for derved lejlighedsvis, at blive orienteret om udviklingen i salget af sit hus – fordi man ingenting hørte. Hos Bernstoff Estate var sagen nu en anden. Fra første færd, gik det slag i slag med gennemgang af huset, efterfuldt af forslag til forbedringer med henblik på at få huset solgt! Imens håndværkere færdiggjorde klargøringen i de næste par uger, blev huset fremvist og der gik ikke to måneder før huset var solgt. Ikke mindst på grund af en ihærdig indsats salgsmæssigt, hvor der ikke gik en uge, uden fremvisninger. Boende i udlandet, var det yderst betryggende- hurtigt at føle, at være i gode hænder. Papirgangen blev behandlet prompte og uden længdegående ligegyldige forsinkelser. Jeg er taknemmelig til Helene og Bernstoff Estate, for et job ” well done” , og kan på det varmeste anbefale ejendomsselskabet- til andre som påtænker at handle deres ejendom i fremtiden.

Henrik Meyer

Bernstorff Estate solgte vores ejendom på 2. fremvisning

Vi havde haft vores ejendom til salg i over 7 mdr. hos en af de store mæglerkæder, og havde næsten mistet troen på at vore hus kunne sælges. Vi besluttede os for at skifte mægler og indbød flere mæglere til samtale herunder Bernstorff Estate, da vi gentagne gange i området havde set deres skilte med solgt på. Allerede ved vort første møde, var vi overbevidste om, at Bernstorff Estate kunne gøre en forskel, og vi er på intet tidspunkt blevet skuffede!. Allerede ved 2 fremvisning solgte Helene Sørensen vores ejendom. Helenes professionelle tilgang til tingene, hendes høje serviceniveau og gode salgsegenskaber gjorde forskellen. Informationsniveauet både før, under og efter salget, har været optimalt, så også her har vi været meget tilfredse med Bernstorff Estate! Vi har derfor besluttet at Bernstorff Estate også skal sælge vores sommerhus og vil ved enhver lejlighed anbefale andre at benytte Helene og Bernstorff Estate. Vore varmeste anbefaling til Bernstorff Estate og Helene Sørensen.

Jes Sundien Simmelsgaard

En fantastisk positiv oplevelse

Vi havde forsøgt at sælge vort hus på Fredheimvej igennem et år, men lejede det ud for en treårig periode, der sluttede ultimo marts 2016. Som følge af en meget stor grund (5.500 m2.) og meget høje skatter ville et salg blive yderst vanskeligt. Vi indbød Helene til at arbejde lidt med ”den vanskelige opgave”, selvom vi vidste, det kunne blive svært at finde en køber. I stedet for at annoncere i dagspresse og internet brugte Helene sit netværk og indbød tre til fire mulige købere til en besigtigelse af ejendommen. Opgaven at sælge ejendommen fik Helene den 1. april, og 35 dage senere den 5. maj modtog vi et revideret købstilbud, som vi accepterede, og som blev den endelige pris. Helene er professionel ud over alle grænser og besidder en erfaring og viden indenfor ejendomssalg, vi ikke tidligere har set. Hun mødte velforberedt med en klar og veltilrettelagt handlingsplan og en på forhånd aftalt målsætning. Hun ledede forhandlingen yderst professionelt og opnåede hurtigt et resultat, både køber og vi var tilfredse med. Det var en fornøjelse, at se hende gennemføre salget uden hverken køber eller sælger følte sig pressede. Som hendes webside filosofisk fortæller – den rigtige mægler gør forskellen. Det er vi fuldt enige i. Vi vil klart anbefale, som vi i øvrigt allerede har gjort, Helene til alle, der måtte være i behov af en ejendomsmægler. Tak Helene for en fantastisk positiv oplevelse og et samarbejde Pia og jeg har været yderst tilfredse med. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. Må vi benytte lejligheden til at ønske Helene stor succes med hendes fremtidige virke. 

Pia & Henrik Ferlov

Yderst positiv oplevelse

Uopfordret vil vi gerne skrive en udtalelse om vores yderst positive oplevelse med Ejendomsmægler firmaet Bernstorff Estate i forbindelse med salg af vores villa i Vedbæk. Efter i flere omgange, gennem højt profilerede og anerkendte mæglere, at have forsøgt at sælge vort hus på Fredensvej 1 i Vedbæk, var vi ved at give op. Via en bekendt fik vi imidlertid kontakt med Helene Sørensen, ejer af det mindre firma Bernstorff Estate, og allerede ved første møde, fik vi fornemmelsen af, at dette firma ville gribe sagen an på en helt anderledes og utraditionel måde end de andre store ejendomsmægler kæder vi hidtil havde benyttet os af. Ikke noget med store dyre annoncekampagner i omegnsaviser eller dagblade, men i stedet koncentrerede Bernstorff Estate sig om annoncering på internettet. Der blev heller ikke afholdt ”åben hus” arrangementer, men I stedet bookede Helene personlige fremvisninger for kunder hun enten allerede havde i sit arkiv, eller for folk der havde været til fremvisning af andre huse i området, men som ikke havde fundet det ”rigtige” hus endnu. Det var netop på denne måde at vores hus blev solgt. Det var et hus der ikke fremstod særligt spændende udefra, men som absolut skulle opleves indefra, som hun sagde. Nu skal det tilføjes, at Helene er en yderst kompetent og charmerende sælger, der virker tiltalende på både sælger og køber. Da først køberne var fundet, gik det stærkt og alt var overstået på blot en måned. Afslutningen på handelen blev udført lige så professionelt som selve salgsperioden og som et eksempel på den specielle service vi oplevede vi fik hos Bernstorff Estate, kan vi tilføje, at Helene endda tog sig tid til, vederlagsfrit at hjælpe vores lejer med genhusning. Det var helt igennem en yderst positiv oplevelse at have Bernstorff Estate som ejendomsmægler og vi vil derfor gerne anbefale firmaet, til alle der overvejer at sælge hus. 

Gitte & Lars Selmer Krogh

Salg af Borgmester Schneidersvej 72, 2840 Holte

Som sælger af hus og lejlighed i af flere omgange erfarer man, at det er en sjældenhed i denne branche at opleve pålidelige, seriøse og professionelle forløb med mægler. Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde og forløb med Bernstoff Estate, som besidder ovennævnte kvaliteter og dermed det bedste grundlag for at kombinationen af et salg og godt samarbejde kan blive en realitet.

Peter Gade

EN FREMRAGENDE MÆGLER

Helene Bernstorff Sørensen er en fremragende ejendomsmægler. Med sin personlige integritet og imødekommende facon var det nemt at forelske sig i det hus, hun viste frem. På intet tidspunkt under fremvisningen følte vi os pressede; Helene havde afsat god tid og svarede velforberedt på alle spørgsmål. Hun var også god til at påpege muligheder ved ejendommen. I hele processen har Helene været behjælpelig med alt, hvad vi havde af spørgsmål, og hvis der var det mindste problem, blev det hurtigt og effektivt fulgt til dørs. Vi giver Helene Bernstorff Sørensen vores varmeste anbefaling!

Bolette og Jakob Lentz

ENGAGERET MÆGLER OG SOLGT PÅ UNDER 14 DAGE

Bernstorff Estate ydede en yderst effektiv, professionel og meget ihærdig indsats, hvilket udløste et salg på under 14 dage. Bernstorff Estate levede helt op til mine forventninger. Især kunne jeg godt lide de personlige fremvisninger og ingen åbne huse, samt at det var den samme mægler hver gang – og man kunne altid komme i kontakt med mægleren. Jeg kan på det varmeste anbefale Bernstorff Estate.

Lisbeth Bak, Ernst Bojesensvej 1B, 2840 Holte

SOLGT FORINDEN VORES HUS KOM PÅ NETTET

Vi havde fået anbefalet Bernstorff Estate af vores datter, men var betænksomme ved at benytte en mægler som ikke havde butik i nærområdet. Jeg må dog indrømme at efter mødet med Helene Sørensen fra Bernstorff Estate, var vi ikke i tvivl. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning. Vi har været utroligt glade og trygge ved samarbejdet med Helene Sørensen – Hun solgte vores hus på første fremvisning, og vi var specielt glade for de personlige fremvisninger og hendes hjælp igennem hele forløbet fra start til slut. Vi anbefaler Bernstorff Estate og vil ikke tøve et øjeblik hvis vi igen skulle få brug for en ejendomsmægler!

Charlotte Knoth Als og Bjarne Jensen, Søhuse 11, 2880

SOLGT TIL PRISEN PÅ FØRSTE FREMVISNING

Vi skiftede til Bernstorff Estate, efter vores hus havde været til salg i over 6 mdr. hos en anden mægler og så skal vi love for, der kom fokus på vores bolig. Ansvaret for salget blev varetaget af én og same engagerede og dygtige mægler. Der blev trykt en eksklusiv boligpræsentationsbrochure, og en annonce i Børsen. Helene Sørensens empati, opfølgning og gode salgsevner resulterede i, at vores hus blev solgt på første fremvisning. Ros til Bernstorff Estate for en utrolig professional tilgang til tingene, effektiv kommunikation, et hurtigt salg og tilmed fik vi solgt til prisen!!

Anette & Brian Boas, Søbakkevej 15, 2840 Holte