Om os

Hos Bernstorff Estate ved vi, at det er den rigtige mægler der gør forskellen.

Med vores 20 års erfaring fra ejendomsbranchen, har vi en menneskelig og høj faglig ekspertise. Vi bestræber os på den allerbedste service i alle faser af en bolighandel, og vi lægger stor vægt på tæt dialog og en intens opfølgning.

Hos Bernstorff Estate følger den samme mægler kunden trygt igennem hele bolighandlen.

Bernstorff Estate har flere samarbejdspartnere tilknyttet virksomheden, så vi kan yde kunderne bedst mulig assistance.

Vi har et advokatfirma med mange års ekspertise og erfaring i ryggen. Advokatfirmaet er medlem af Det danske Advokatsamfund, og er dermed ansvarsforsikret og omfattet af de etiske regler om god advokatskik.

Bernstorff Estate er stiftet af Helene Bernstorff, som startede karrieren med salg af investeringsejendomme og herefter salg af liebhaverejendomme. Dernæst havde Helene en stillling hos en af de store kædemæglere, hvor hun fik erfaring med salg af ejendomme og lejligheder i alle prisklasser, inden hun flyttede til Spanien. Helene Bernstorff arbejdede for en developer, og over de næste 5 år oparbejdede hun et stort kendskab til det spanske ejendomsmarked. Indlevelse og evnen til at læse kundernes behov, har ført Helene Bernstorff til et stort netværk, og lysten til at drive egen mæglervirksomhed.