Dreyersvej 12, 2960 Rungsted Kyst

Unikt lysindfald, som byder hele Øresund indenfor tillige med skøn og helt privat strandgrund.

Dreyersvej 12 er hjemsted for denne kompromisløse liebhaverejendom, som slår sine folder i første række til Øresund på en dejlig stille vej, der er kendt for sit gode naboskab.
 
Oplvelsen i boligen er bl.a. et konstant af at være en del af Øresunds herligheder. Den fantastiske udsigt til vandet er nærværende til alle sider. Den private strandgrund er en lille perle i sig selv, og rummer en masse fritidsmuligheder tillige med det private badebrolaug.
 
Villaen er skabt med henblik på at sikre et optimalt lysindfald, og dét må man sige er lykkes til perfektion. Flere steder udgøres hele vægge og lofter af glaspartier, som skaber kig til himmel og hav. Ja, lyset har generelt en stor indvirkning på den samlede rumoplevelse i boligen –solskæret kaster sine stråler og skygger gennem lokalerne, og naturens farver, solopgange, solnedgange og stjernehimmel bliver en naturlig del af rumoplevelsen.Ejendommen slår døren op til 267 etagemeter, tillige med 45 kvm boligindrettet underetage, med et velfungerende vaskebryggers og et stort aktivitetsrum/værelse i boligstandard med adgang til lille terrasse.  Mulighed for yderligere udvidelse med op til ca. 100 kvm. Forhør mægler nærmere herom.
 
Ovenpå får I en varm velkomst i den store, unikke hall, der har et helt specielt udtryk med store glasfacader og masser af møblerbar plads, så I kan indrette jer med en hyggelig lounge foran brændeovnen.
Etagens mest karakteristiske rum er uden tvivl de enorme stuer med panoramisk view via de klare glaspartier. Flere af stuerne hænger fint sammen, men har alligevel deres forskellige særpræg.Niveau forskellene skaber den største kontrast, og især den højt beliggende pejsestue ligger lidt for sig selv med loft til kip og et skønt kig til havet.
De to øvrige stuer åbner sig i forbindelse med hinanden kun adskilt af et par trin, og via spisestuen er der adgang til husets stilfulde køkken. Endelig fremviser villaen to badeværelse og to skønne værelser, hvoraf det ene er et luksuriøst master bedroom med privat tilknyttet bad, stor skabsvæg og adgang til eget kontor/fittness rum med optimale arbejdsforhold –med lysindfald og udsigt til vandet.
 
Adressen på Dreyersvej giver jer én af de absolut bedste beliggenheder i Rungsted Kyst; i et stille kvarter med legekammerater til børn og nye venner i nabolaget til de voksne.
 
Ejendommen ligger indenfor gåafstand til Rungsted Havn, som byder på alt fra MASH til Sticks'n'Sushi, og lige ved siden af finder i både Rungsted Badestrand og det fine Karen Blixen Museum.
 
Der er 1,7 kilometer til Rungsted Kyst Station samt Rungsted torv med flere forretninger og indkøbsmuligheder , altså bare en cykeltur på fem minutter, og hvis I foretrækker bilen, tager det bare 25 minutter at køre til København K.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale