Lange-Müllers Alle 28, 2960 Rungsted Kyst

EKSKLUSIVITET, PLADS OG PANORAMA UDSIGT OVER ØRESUND

På en blind, stille vej finder I denne stilfulde og kvalitetsbevidste ejendom fra 1979, hvor der er brugt de bedste og mest eksklusive materialer.
Ejendommen er trukket væk fra Rungsted Strandvej, og boligens høje, attraktive placering på grunden giver jer en formidabel udsigt over det mægtige Øresund.
 
 
Den betagende villa er beliggende i et lige så betagende område, hvor den iscenesættende stemning er en fryd for det kvalitetsbevidste øje.
Med ganske få meter til kysten og til Øresund, kommer I ikke tættere på vandet, end I gør her - og hvilket syn!
 
Når I ikke bevæger jer mod vandet østpå, så venter der jer ligeledes et alternativ af luksus vestpå.
Området giver nemlig også lov til at opleve de fire, flotte årstider på gå- og løbeture gennem den idylliske, afslappende skov, langs de åbne, luftige marker og på de mange hyggelige stier omkring de historiske slotte.
 
Hjemmet ligger på en stor, smuk grund med en velanlagt, nem have, hvor der venter jer spil, leg, havefester, badebassin og masser af plads at boltre jer på. Ejendommen byder også på en dobbelt carport med skur og skønne opholdssteder.
Huset har en moderne, funktionel planløsning med forskudte plan, loft til kip og et unikt lysindfald, og når I bevæger jer ind i entréen befinder I jer på det øverste plan. Her er gode rumproportioner, mange anvendelses muligheder og fuld panoramaudsigt fra mange af rummene.
 
 
Lige frem efter entréen er der indgang til det skønne køkken ud mod vandet, og herfra har I udgang til en stor balkon/terrasse af højeste kaliber, hvor det kølige glas vin eller morgen kaffen kan nydes med den fortryllende udsigt lige for øjnene af jer - hver dag!
 
 
Fra spisestuen er der udgang til samme, store balkon/terrasse, og op ad den lille trappe træder I ind i de to betagende og enestående stueområder, der med det samme giver jer den skønneste fornemmelse i form af pladsen, det gennemgående smukke lysindfald, pejsen og udgangen til terrassen.
 
 
Øverste etage byder desuden på to værelser, et badeværelse med spa samt gæstetoilet. I underetagen finder I to nye badeværelser, et vaskerum, et vinrum og et hav af store, skønne værelser med direkte udgang til haven via overdækket terrasse. Mulighederne er utallige.
 
Efter en gåtur langs kysten på Rungsted Strandvej står I midt i et af de mest besøgte maritime miljøer, nemlig Rungsted Havn, hvor I kan starte den solrige, danske sommerdag med en omgang vandsport efterfulgt af et smagfuldt måltid og et glas læskende til ganen på en af de mange restauranter og caféer.
 
I kommer til at bo i et område med god infrastruktur med nem og hurtig adgang til både motorvejen mod København og offentlig transport.
Derudover kan I blandt andet svinge ketcheren eller udnytte en af de mange andre sportsfaciliteter tæt på, mens hverdagen også er nem for de yngste familiemedlemmer med skoler, gymnasium og institutioner i kort afstand. Vi ses ved vandet!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale