Rungsted Strandvej 45, 2960 Rungsted Kyst

Bud ønskes - indeholder også byggeprojekt

UNIK ARKITEKTUR MED KNAP 600 GENNEMGRIBENDE RENOVEREDE ETAGEMETER SAMT 334 M2 ARKITEKTTEGNET BYGGEPROJEKT MIDT MELLEM VEDBÆK OG RUNGSTED

Tilbagetrukket på det bedste stykke af Strandvejen midt mellem Vedbæk og Rungsted skal I se på et unikum af et hjem, der er tegnet af én af epokens pionerer, nemlig arkitekten Frits Schlegel.
 
Et enkelt ‘wauw’ kan ikke gøre det her. Det første ‘wauw’ kan fremstammes, som I triller ind ad indkørslen under kronbladene, der så småt samler sig som et overdække om sommeren. Her modtages I af to søjler med fabeldyr, hvis klassiske stil står i modsætning til det modernistiske hus inde bag lågen. Med et strejf af colonial style og en grundstørrelse på 5656 kvadratmeter er denne ejendom helt fra begyndelsen storslået: En park byder som det første velkommen lige uden for hoveddøren.
 
Og som en vidunderlig prik over i´et sprænger ejendommen endnu engang rammerne med et tilhørende byggeprojekt på 334 kvadratmeter, hvor to plan er godkendt af kommunen med utallige muligheder på tegnebrættet: Dette tæller blandt andet arkitekttegninger og projektmateriale, der er lige til at dykke ned i.
 
Der venter jer knap 600 gennemgribende renoverede kvadratmeter, hvor I kommer til at udfolde hverdagen omgivet af eksklusive materialer. Kort sagt er der ikke noget der mangler; tværtimod tager hjemmet mere end gæstmildt imod jer lige fra den vidunderlige loftshøjde, det imposante trappeforløb, det elegante snedkerkøkken, egeparketgulvene og Vola-armaturerne – for blot at komme omkring få af nøgleordene i det velkomponerede hjem.
 
Et hjem, der udmærker sig til flere generationer. Planløsningen indeholder mange smukke stuer, som flettes elegant sammen af franske døre. Lige fra førstesalen til underetagen modtager hjemmet et velbehageligt lysindfald, og hele vejen rundt indrammer smukke vinduespartier villaen, og næsten endeløst kan I gå på opdagelse i de mange raffinerede detaljer. Hertil tilgodeses den hårdtarbejdende, da ejendommen også har 166 kvadratmeter godkendt til erhverv, og det hele går op i en højere enhed, da en privat fælles strand og badebro lader pulsen falde og roen sænke sig.
 
Både til morgendukkerten ene mand og til familiepauserne, som I er sammen om. Således placerer I hverdagen i nærheden af fantastiske maritime havnemiljøer i Vedbæk og Rungsted, og ovenikøbet begynder skovens tætte dække under en kilometer fra fabeldyrene.
 
Endvidere kan I igen få pulsen op med en vifte af sportsfaciliteter som golf, ishockey, tennis og svømning, og den praktiske hverdag kan I ligeledes let få til at gå op. I nærområdet findes gode daginstitutioner, skoler og gymnasium. Dertil kommer, at I er tæt på indkøbsmuligheder, hvor Rungsted placerer sig i smørhullet mellem Vedbæk og Hørsholm, der hævder sig med rig kultur, historie, butikker og smagsoplevelser.
 
Mulighederne er mange, og Rungsted Strandvej 45 er intet mindre end et levested for hele livet. Har I lyst til at høre mere, så kontakt Bernstorff Estate på 7022 0506.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale