Dreyersvej 34, 2960 Rungsted Kyst

500 m2 Smuk palævilla med havudsigt og strandgrund

På kortet skal tegnestiften sættes på Rungsted.
  
Mere specifikt på Rungsteds fineste vej, Dreyersvej, hvor huse sjældent kommer til salg, men i stedet går i generationer.
 
Forståeligt nok, for fra den tilbagetrukne, blinde vej får I imponerende havudsigt og tilmed en privat badebro for vejens beboere tillige med privat strandgrund.
Her på Dreyersvej bliver I budt velkommen af et majestætisk hjem med sprossede vinduer: Harmoni og gennemført æstetik præger nummer 34 på den fuldstændigt uforstyrrede grund.
Elegant og pompøst lige fra man træder ind af porten til den smukke ejendom, med fine detaljer fra en svunden tid.
 
Grunden med den fantastiske havudsigt som kan nydes både inde som ude er oplagt til udeliv med den skønne pool og en stor, sydvendt terrasse i direkte forlængelse af karnappen; her smelter hjemmets inde- og udearealer let og elegant sammen. Udsigten over Øresund er sikret i fremtiden ved en tinglyst servitut.
Og med privat badebro til vejen samt brugsret til privat strandstykke  er der virkelig format over hjemmet.
 
Her er raffinement og herskabelighed ned til sidste centimeter i alle hjemmets næsten 500 kvadratmeter indendøre.
Palævillaen, med smukke gulve i eg, og mange fine deltajer fra en svunden tid, kan let opdateres for den moderne familie. Ejendommen kan ikke beskrives med ord, og skal derfor ses, mærkes og opleves.
 
Og som en afsluttende kommentar må udsynet igen nævnes: Forestil jer den daglige fornøjelse, med den absolutte smukkeste og mest betagende udsigt over Øresund direkte fra ejendommens mange etager.
 
I befinder jer i kort gåafstand til én af landets bedste skoler: Rungsted Private Realskole, fem minutters gang fra Rungsted Havn samt to minutter i bil til Rungsted Station.
 
Kort og godt har I det hele i nærområdet, derudover adgang til den private strand med badebro og vidtstrakt hav, og tæt på alt fra skov og sportsfaciliteter til københavn på en halv time.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale