Melchiorsvej 1, 1. mf., 2950 Vedbæk

Liebhaverri i Vedbæk med balkon og elevator

Melchiorsvej 1 gemmer på den fineste ejendom fra 1911, der udstråler stemning, charme og masser af karakter.
 
I bliver budt velkommen til en arkitektonisk tidslomme, som vil opfylde alle jeres forestillinger og stærkeste drømme, såfremt I har en forkærlighed for den smukke svundne tid. Forsvarets, nybarokke hovedsæde rejser sig som autoritet med facader mod alle 4 verdenshjørner. Det har det gjort siden det blev bygget med niveauer og unikke vinkler hvor det smukke gamle forenes med alt det spændende nye, dog med respekt for de originale detaljer.
 
Den gamle forsvarskommando er blevet fortryllet til et eksklusivt boligområde med tilhørende smuk parklignende grund på ca. 8.000 m2, der udfolder sig i et varieret, kuperet terræn og udsigt så langt øjet rækker. Uden for vinduerne løber rådyr både i haven og på Maglemosens fredede områder mod syd.
Vedbæk Strand, Vedbæk station, butikker, caféer og restauranter ligger kun et stenkast herfra. 

Lejligheden på 1 sal er én ud af 8 lejligheder i bygningen, og hall'en er pompøs med smukke detaljer og elevator, der fører dig direkte til lejligheden på første sal. Lejligheden rummer 83 m2 er renoveret til det moderne liv og indrettet med møblerbar entré med indbyggede skabe, stor lækker stue med åbent køkken-alrum og  direkte adgang til ugeneret balkon hvorfra udsigten over det naturskønne område kan nydes. Stuen er et kapitel for sig med charmerende radiatorskjulere, højt til loftet og brede plankegulve. Derudover rummer lejligheden også stort soveværelser samt lyst og lækkert badeværelse med indbygget vaskesøjle. 
 
Til lejligheden hører ligeledes overdækket parkeringsplads. Den fælles kælder er flot istandsat med gæstelejlighed og stort depotrum til opbevaring. 

Området byder på alle muligheder for et aktivt udendørsliv med skov og strand i gåafstand, og Vedbæk by er én af de mest hyggelige og attraktive byer på kysten i Nordsjælland.
På bare 2 min. befinder du dig i hjertet af Vedbæk by, og her venter Kystbanen med togstrækning direkte til København, og den hyggelige gade i forbindelse hertil tilbyder både dagligvare- og specialforretninger. Du kan også suge stemningen til dig på Vedbæk Strand eller Havn, hvor der også findes flere gode restauranter.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale