Damgårdsvej 48, Niverød, 2990 Nivå

Den perfekte familie villa tæt til skov og strand

Veludført etplansvilla med masser af værelser – perfekt til storfamilien! Skønt lokaliseret i stations- og kystbyen Nivå kan I nu starte jeres næste boligkapitel på adressen Damgårdsvej 48 i et roligt, lukket kvarter, som er smukt forbundet af de mange attraktive stisystemer og desuden ligger tæt på flere grønne områder og naturen omkring Myre Mosen.
 
Adressen er hjemsted for den fineste røde murstenvilla fra 1987, der fremtræder nærmest ny og træder frem med en matchende tilbygning fra 2006, som føjer et par ekstra værelser til det i forvejen imponerende antal! Villaen præsenterer nemlig hele seks indretningsvenlige og lyse værelser, så hele børnefamilien eller den sammenbragte familie kan skabe de fornødne rammer om den enkeltes privatliv. I alt er der tale om fem gode børneværelser samt et lækkert forældresoveværelse forsynet med en fuldt integreret skabsvæg og en særskilt indgang til et privat badeværelse i lækker velværestil med store kvadratiske fliser, separat brusemiljø med rainshower, spots i loftet og væghængt toilet.
 
Der er adgang til villaen via en hyggelig og rummelig entré, som står med fin skabsplads til jeres overtøj og sko. Dernæst bevæger I jer videre ind til det åbne køkken, som præsenterer sig i samspil med spisestuen og den delvist åbne opholdsstue; en fantastisk treenighed, som udgør scenen for hverdagens mange aktiviteter og fælles hyggestunder. Køkkenet er klassisk og tidløst med sine velvalgte kvalitetsmaterialer, og samtlige hårde hvidevarer er på elegant vis integreret i designet, så I ikke kommer til at mangle noget. Hele rummet er utrolig lyst, og fra både spisestuen og dagligstuen er de flotte vinduespartier rigt repræsenteret – og fra spisestuen kan I tilmed slå terrassedøren op og frit begive jer ud på den velanlagte og kæmpestore sydvestvendte terrasse i haven, som helt naturligt vil blive omdrejningspunktet om jeres fritidsliv i de lune sommermåneder. Endelig rummer villaen et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter, rigtig god skabsplads, fyr, fryser og håndvask, samt to separate værelsesafdelinger til børnene: den ene med tre værelser og et lækkert brusebadeværelse og den anden bestående af den nyere afdeling med to lysfyldte værelser, der løfter niveauet med ovenlys og loft til kip.
 
Alt i alt 217 fantastiske boligkvadratmeter, som er udnyttet til perfektion. Den eftertragtede familievilla ligger som sagt i et trygt og roligt villakvarter, hvor stisystemerne let og bekvemt fører jer til Nivå Skole Nord samt den nærmeste daginstitution på kun fem minutter. Trods sine mere end 8.000 indbyggere føles Nivå stadig som en charmerende landsby ved Øresund, så ønsker I en anden skole eller børnehave, er det også hurtigt at nå frem til disse. Nivå er desuden kendt som stationsby, så I hurtigt kan pendle til København, og endelig kan I glæde jer over den fantastiske natur, fuglelivet, den naturskønne Nivå Havn og Strandpark samt det velbesøgte Nivaagaards Malerisamling; en lille perle i byen!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale